Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » Una excursió pel barri
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Una excursió pel barri

La majoria dels alumnes de la llar hem anat d’excursió pel barri dimarts i dimecres d’aquesta setmana. L’objectiu era passar una estona tots junts fora de l’entorn més immmediat i conegut que és la nostra llar.

Les botigues que hem visitat han estat la floristeria, el forn, la peixateria, la llibreria… tot tenint cura dels senyals de trànsit, de la gent que passava pel carrer i dels diferents sorolls que se senten.

Aprofitant que dijous 11 de maig és Sant Ponç i a la llar celebrem aquesta diada per conèixer la tradició de les plantes remeieres i altres productes com la mel o les gelatines hem comprat lavanda, menta, julivert i orenga, entre d’altres. Les hem deixat al vestíbul de la nostra llar per poder-les regar i tenir-ne cura per tal que creixin fortes.

I heu de saber que ens han felicitat a les botigues que hem entrat perquè hem escoltat, hem saludat i hem participat de tot el que ens explicaven.

Ha estat tota una experiència!


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies