Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Serveis

Acollida

La Llar està oberta de 7.45 del matí a 18.00 de la tarda. De les 7.45 fins a les 8.45 i de les 17.00 a les 18.00 són hores d’acollida per les famílies que ho precisin.

Període d’adaptació

Pel que fa l’organització durant el període d’adaptació, i seguint l’experiència dels cursos anteriors, continuem considerant molt profitós el fet que els pares passin petites estones a l’escola amb els seus fills, abans de començar el curs escolar, establint d’aquesta manera un primer contacte amb les educadores, el centre i els seus espais diferenciats (aules, pati…), la resta de nens/es i pares i mares… i afavorint, en gran mesura, l’adaptació dels nens i nenes. Tots els nens/es han d’estar acompanyats sempre pels pares o altres adults encarregats durant aquests dies.

Per tant, durant les dues primeres setmanes del curs, l’horari de l’escola bressol ha ser reduït per tal que els nens/es vagin  adaptant-se a l’horari a poc a poc.

Passades aquestes dues setmanes, la majoria dels infants ja estan preparats per a fer l’horari complet a l’escola bressol encara que no estan adaptats del tot.

Així doncs, els horaris durant el període d’adaptació a l’inici d’aquest curs escolar els establirem amb l’entrevista amb la tutora.

Menjador

El dinar és una activitat plenament integrada a la tasca educativa general. És una ocasió immillorable per treballar els hàbits d’higiene, d’ordre i de convivència (rentar-se les mans, parlar en veu baixa, restar assegut a la cadira…).

A mig matí es dóna fruita tallada a tots els alumnes (cada dia una fruita diferent i tenint en compte les al•lèrgies).
L’horari del menjador és de 12:00h a 15:00h; després de dinar es fa la migdiada.

L’escola té en compte les intoleràncies alimentàries i la incorporació progressiva de l’alimentació dels nadons.

Disposem de cuina pròpia, els nostres cuiners combinen els aliments perquè el dinar formi part d’una dieta totalment equilibrada.

Servei mèdic i psicopedagògic

La Llar disposa de servei d’infermeria i d’orientació psicopedagògica, per detectar i ajudar a millorar el procés maduratiu del nen/a. Si és necessari, col•labora amb la tasca educativa familiar.

Espais

La distribució i l’organització dels espais, tant interiors com a l’aire lliure, estan pensats per generar un entorn físic segur, acollidor, càlid i alegre.

La llar acull a infants entre 4 mesos i 3 anys. Actualment té  una capacitat de 80 places distribuïdes en un total de 7 estances en una mateixa planta. Totes les aules llum naturals

  • 1 estança per infants, de 0 a 1 any
  • 2 estances per infants, d’1 a 2 anys
  • 2 estancesper infants, de 2 a 3 anys
  • 1 aula de psicomotricitat.
  • 1 estança d’acollida.
  • Pati exterior

Horari escolar i calendari del curs

La Llar està oberta de 7.45 del matí a 18.00 de la tarda. De 7.45 fins 8.45 i de 17 a 18 són hores d’acollida per les famílies que ho precisin.L’horari lectiu és de 9.00 del matí a 17.00 de la tarda.

La Llar obre tots els laborables de dilluns a divendres, de tots els mesos de l’any menys a l’agost,que tenim tancat per vacances.Durant les vacances de Nadal i Setmana Santa la Llar està oberta per les famílies que ho desitgin. Cada curs escolar es lliura a les famílies el calendari corresponent.


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies