Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Qui som?

La Llar d’infants Gaudí va obrir les portes l’any 2000 amb la il•lusió d’atendre les necessitats dels infants de 0 a 3 anys. És al districte d’Horta – Guinardó, molt a prop de l’Hospital de Sant Pau.

La nostra Llar respon a un plantejament educatiu adequat a les necessitats dels infants d’aquestes edats. Un espai on s’estableix el primer vincle amb el món fora de la família, on creix, on madura, on se’ls estima i se’ls valora pel que són.

La funció educativa de la Llar consisteix a atendre les necessitats (biològiques, psicològiques, afectives, intel•lectuals, lúdiques i socials) i posar els mitjans necessaris per contribuir al desenvolupament de les capacitats evolutives, a partir de l’organització dels recursos humans i metodològics, els espais i els materials, mitjançant una programació adequada.

Trets d’identitat

Per a nosaltres educar és acompanyar l’infant en els seus aprenentatges, durant el seu camí i en el seu creixement com a persona. Oferint uns models en els quals els infants trobin el respecte per un mateix i per l’altre, tolerància i equitat, garantint així igualtat d’oportunitats per a tots i totes. L’escola, doncs, té una gran responsabilitat, i per damunt de tot la família, així com totes les persones que hi estan al seu costat.

A la llar creiem que nens i nenes, pares, mares i d’altres familiars són protagonistes en el dia a dia de l’escola. Pensem que les nenes i nens d’avui en dia necessiten espais adients i materials atractius on les seves necessitats de socialització, d’ afecte i de joc es tinguin en compte. Espais on se sentin segurs, escoltats, respectats i sobretot, estimats. És per això que les rutines diàries, els moments de cura, les relacions i el joc espontani tenen un pes molt important en la nostra manera de fer, doncs creiem fermament que els infants han de ser els protagonistes dels seus aprenentatges, i això vol dir no omplir el temps d’activitats dirigides i sí estar pendents del que ens demanen amb la seva veu, les seves accions espontànies o les seves mirades.

Es troba inscrita al registre de Centres Educatius del Departament d’Educació amb els número de registre o codi 08065871 i gaudeix de la personalitat jurídica que li atorguen les lleis.

ESCOLA_PALCAM_REPORTATGE_LLAR_0128


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies