Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Qui som?

La Llar d’infants Gaudí va obrir les portes l’any 2000 amb la il•lusió d’atendre les necessitats dels infants de 0 a 3 anys. És al districte d’Horta – Guinardó, molt a prop de l’Hospital de Sant Pau.

La nostra Llar respon a un plantejament educatiu adequat a les necessitats dels infants d’aquestes edats. Un espai on s’estableix el primer vincle amb el món fora de la família, on creix, on madura, on se’ls estima i se’ls valora pel que són.

La funció educativa de la Llar consisteix a atendre les necessitats (biològiques, psicològiques, afectives, intel•lectuals, lúdiques i socials) i posar els mitjans necessaris per contribuir al desenvolupament de les capacitats evolutives, a partir de l’organització dels recursos humans i metodològics, els espais i els materials, mitjançant una programació adequada.

 

Trets d’identitat

Per a nosaltres educar és acompanyar l’infant en els seus aprenentatges, durant el seu camí i en el seu creixement com a persona. Oferint uns models en els quals els infants trobin el respecte per un mateix i per l’altre, tolerància i equitat, garantint així igualtat d’oportunitats per a tots i totes. L’escola, doncs, té una gran responsabilitat, i per damunt de tot la família, així com totes les persones que hi estan al seu costat.

A la llar creiem que nens i nenes, pares, mares i d’altres familiars són protagonistes en el dia a dia de l’escola. Pensem que les nenes i nens d’avui en dia necessiten espais adients i materials atractius on les seves necessitats de socialització, d’ afecte i de joc es tinguin en compte. Espais on se sentin segurs, escoltats, respectats i sobretot, estimats. És per això que les rutines diàries, els moments de cura, les relacions i el joc espontani tenen un pes molt important en la nostra manera de fer, doncs creiem fermament que els infants han de ser els protagonistes dels seus aprenentatges, i això vol dir no omplir el temps d’activitats dirigides i sí estar pendents del que ens demanen amb la seva veu, les seves accions espontànies o les seves mirades.

Es troba inscrita al registre de Centres Educatius del Departament d’Educació amb els número de registre o codi 08065871 i gaudeix de la personalitat jurídica que li atorguen les lleis.

 


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies