Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » Slow parenting
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Slow parenting

Heu sentit a parlar del slow parenting? Darrerament hem escoltat conceptes com slow village, slow food… i ara ens arriba el slow parenting. I no sense falta de raó, com a pares anem tot el dia d’un lloc a l’altre amb presses, i quan arribem a casa no sempre apaguem el motor i continuem fent activitats a un ritme frenètic: rentadores, sopar, dutxes, tasques… i sovint ens caldria un interruptor que ens aturés o si més no, ens fes anar més SLOW!

El slow parenting proposa respectar els ritmes adequats de les activitats quotidianes, sense posar pressió per avançar en les habilitats i els aprenentatges. Moltes vegades volem que els nostres fills sàpiguen fer alguna cosa ja, perquè creiem que per edat ja els correspon, i no sabem veure que cada nen té el seu propi ritme.

Es tracta d’una proposta que anteposa la qualitat a la quantitat. Prioritzar no ser el primer, si no arribar als objectius. Els beneficis a curt i llarg termini en salut, creativitat, estabilitat emocional… són evidents.

Slow Food, Slow everything | Casa Paraula

Us proposem enllaços i bibliografia per aprofundir “slowly” en aquesta tendència a viure cada moment més intensament i sense presses.

  • Eldiario.es (2016). La filosofía del “slow” de Carl Honoré, el “fenómeno global” contra la prisa. Recuperado 10 de mayo de 2018. Disponible en https://www.eldiario.es/cultura/filosofia-Carl-Honore-fenomeno-global_0_508499302.html.
  • Belkin, L. (2009). What is Slow-Parenting?. The New York Times. Recuperado 10 de mayo de 2018. Disponible en https://parenting.blogs.nytimes.com/2009/04/08/what-is-slow-parenting/.
  • The Telegraph (2008). Slow parenting part two: hey, parents, leave those kids alone. Recuperado 10 de mayo de 2018. Disponible en https://www.telegraph.co.uk/education/3355928/Slow-parenting-part-two-hey-parents-leave-those-kids-alone.html.

8 ideas para poner en marcha el «slow parenting” con tus hijos


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies