Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » Pàlcam, la primera escola de Catalunya amb el segell EFQM +500
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Pàlcam, la primera escola de Catalunya amb el segell EFQM +500

Des de la Llar Gaudí us compartim el reconeixement que la nostra escola, Pàlcam, juntament amb la Llar, ha assolit el passat mes de desembre. Aquest reconeixment és fruit del treball constant i la dedicació vers l’educació i les persones, que caracteritza la nostra escola.

Aquest reconeixement significa que Pàlcam ha rebut la puntuació +500 en l’avaluació externa de caire europeu EFQM. És un gran assoliment per al nostre centre perquè som la primera escola a Catalunya i la segona a Espanya que ha obtingut aquest segell EFQM en la nova versió 2021.

L’informe presentat pels avaluadors destaca la sostenibilitat del centre, la coherència del seu propòsit «Educant per a la vida» i la seva capacitat de transformació. També la seva consolidada cultura de gestió del canvi i de millora contínua gràcies a la implicació dels seus líders en l’ecosistema educatiu. D’altra banda, s’evidencia que el sistema de gestió de la qualitat de Pàlcam es troba sòlidament implantat i en desenvolupament constant.

Per aconseguir aquest distintiu, totes les àrees de l’escola Pàlcam han fet un esforç de millora constant, mitjançant la revisió contínua de la seva activitat i el disseny i implantació de nous projectes i iniciatives, amb l’objectiu de guanyar en eficiència i en la satisfacció dels clients, interns o externs, i dels grups d’interès.

Tot això ha estat possible gràcies a la motivació, il·lusió i esforç de totes les persones que conformen l’organització.

Enhorabona a tots!

RECONEIXEMENT EFQM +500

 

Cesma recibe el Sello de Excelencia Europea EFQM 500+


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies