Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » M’expliques un conte?
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

M’expliques un conte?

Explicar contes és una activitat essencial per iniciar els infants en l’art de la paraula i la creativitat de la llengua amb moments màgics de descoberta d’emocions i sentiments.

Quan les criatures ho descobreixen demanen una vegada i una altra: “Explica’m un conte”.

Com diu una mare de l’escola a l’article “Vols que t’expliqui un conte?”. Revista in-fàn-ci-a (199, juliol 2014, pàg. 27). Barcelona : “Què bonic és explicar contes, però encara és més bonic regalar-los! Explicar un conte és com regalar-lo. El comparteixes, passa a formar part d’una altra persona que també el farà seu, li donarà la seva interpretació pròpia i personal i l’ajudarà a somiar… I potser, més tard, també el voldrà regalar”.

Així és com infants, famílies i escola tenim el gust de compartir la clau per entrar a un món màgic. Un món que no posa límits a la imaginació. Un món que obre la porta a la felicitat, a la il·lusió,… un món on cadascú tria qui vol ser i que vol fer.


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies