Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » Les emocions a l’aula
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Les emocions a l’aula

A la llar hem decidit aprofundir en aquest tema perquè considerem que les emocions formen part de la nostra persona des del mateix moment del naixement i tenen un paper fonamental en la construcció de la nostra personalitat i de les relacions que establim amb els altres. 

Vivim les nostres emocions en qualsevol lloc i temps i, especialment, en el nostre entorn més proper: la família, els amics, els companys, l’escola, la feina, … És l’escola, per tant, un àmbit més de coneixement, d’experiències i vivències en el qual es desenvolupen les emocions. I, considerant que l’educació ha de tenir en compte el desenvolupament integral de la persona que inclou el desenvolupament cognitiu, físic, social i afectiu dels nostres alumnes, l’educació emocional ha d’estar present a les nostres aules.  Els/les alumnes han de ser capaços/ces de reconèixer, expressar i controlar els seus sentiments i les seves emocions, per això cal treballar aquest aspecte d’una forma sistemàtica i rigorosa. Com a mestres, hem de fomentar la construcció d’una personalitat pròpia que permetrà als infants expressar-se lliurement però aprenent a respectar els altres. A més, hem d’ afavorir la interacció i comunicació tant amb els companys com amb els adults, a la vegada que hem de promoure l’originalitat, la creativitat i l’expressió dels propis sentiments mitjançant la utilització dels diferents llenguatges.

La maleta dels contes emocionals ens ajuda, entre altres propostes, a  treballar i desenvolupar els diferents VALORS i QUALITATS que tenim com a persones.


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies