Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » La tardor ja ha arribat
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

La tardor ja ha arribat

Ja ha arribat la tardor. Cada mes és una festa. La festa que celebrarem pròximament serà la castanyada. Quan arriba la tardor, les fulles cauen dels arbres, els dies es fan més curt0s, arriba el fred i els boscos s’omplen de bolets i castanyes. Coincidint amb aquesta estació, l’1 de novembre se celebra Tots Sants, una festa on recorden els difunts. El dia de Tots Sants, a l’escola i amb la família, es fa la castanyada on és habitual menjar castanyes, les fruites seques típiques de l’estació, acompanyades de moniatos i uns pastissos dolços, els “panellets”, fets bàsicament amb ametlla, sucre, ou i moniato o patata. Són dolços de la tradició de la cuina àrab i s’han convertit en una llaminadura típica de Catalunya.

A l’entrada de la nostra escola podem veure la Maria Castanyera amb el seu gat Marrameu, l’avi Anton buscant bolets amb els seus néts… I els treballs que hem fet entre tots. Hem deixat unes entrades ben boniques i tardorenques. Amb la taula ben parada podem veure, tastar i olorar els diferents fruits secs de l’estació. Les fruites pròpies de l’època: taronges mandarines, pomes, caquis, plàtans, magranes, carabasses… que bones que són!

La música també ens acompanya aquests dies amb cançons de tardor: “Cargol treu banya”, “Marrameu”, “La castanyera”, “L’esquirol”, “Les pometes”… i contes, molts contes d’històries d’aquesta època de l’any.

Dintre d’uns dies vindrà la Maria Castanyera i, com cada any, ens portarà castanyes o potser caragols amb banyes!

Benvinguda, Tardor!

1 2 3


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies