Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » Ja arriba la primavera!
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Ja arriba la primavera!

 

How to Take Care of a Child in a Spica Cast (30+ Tips)

 

La primavera és l’època en que augmenten les hores de llum solar, el clima millora de forma progressiva, els camps es tenyeixen de mil i un colors i tot això converteix aquesta estació en una de les més apreciades i en un moment de l’any ideal per gaudir d’activitats en família a l’aire lliure.

La primavera és l’ estació ideal per oblidar-se de la mandra, sortir de casa i gaudir de l’aire lliure amb els amics i la família. A més, és una gran oportunitat perquè els nens visquin una connexió més íntima amb el medi ambient gaudint més de la natura. Això comporta una sèrie de valors importants que poden ensenyar-se als nens: contacte amb el medi ambient, respecte per la natura, compartir activitats i experiències amb la família i aprendre de l’entorn.

Activitats per fer en família aquesta primavera

  • Nordic Walking: La Marxa Nòrdica, també coneguda com Nordic Walking, és una activitat física que consisteix a caminar amb bastons especialment dissenyats i utilitzar una tècnica concreta i específica que requereix el treball de gairebé el 90% de la musculatura corporal. Aquest esport neix durant els mesos d’estiu dels anys 30, com a mètode d’entrenament de l’ equip finlandès d’esquí nòrdic. Però és a partir de 1988 quan comença a estendre’s per tot el món.
  • Passejades culturals pel camp i la muntanya: serveixen per aguditzar la vista dels nens, si els ajudem a fixar-se en els animals i les plantes, tot explicant per què floreixen durant aquesta estació. En aquesta època, a causa del gran esclat de vida i color que suposa, els nens tindran l’oportunitat d’observar detalls que no es poden veure la resta de l’any.
  • Despertar l’interès per la climatologia: molts nens desenvolupen una curiositat natural pels fenòmens meteorològics. Com que és una època de canvis especialment interessants, és bo estimular-los a fer-ho, i fins i tot si ho desitgen es pot crear un petit observatori. Això estimula els nens a desenvolupar curiositat científica.
  • Estimulació dels sentits: sortir a l’aire lliure no implica només passejar o estirar les cames. També se’ns presenta una bona ocasió per percebre amb l’olfacte, l’oïda, la vista i el gust una infinitat d’estímuls. També és positiu estimular el tacte, tocant animals, plantes, roques, etc. sempre que això no impliqui cap perill. Tanmateix, s’ha d’ensenyar també el respecte per la natura: no fer mal a cap ésser viu ni espatllar res.
  • Estimulació dels sentiments: la primavera és una època excel•lent perquè els petits expressin les emocions. Poemes, dibuixos… qualsevol forma d’expressió amb que el nen es trobi a gust és vàlida perquè manifesti què veu i quines sensacions li produeix.

 


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies