Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
La teva llar a l'Escola Pàlcam
Benvinguts

Hàbits i Límits

“Marcar uns hàbits als nostres fills ens portarà automàticament a plantejar-nos la problemàtica del límits!”.

Per a què?

Aconseguir que els nostres fills es llevin al mati, vestir-los, esmorzar, recollir…. o que es posin el pijama i vagin a dormir… Quants moments que moltes vegades acaben transformant-se en fragments no gaire lloables del nostre recorregut educatiu! Perquè? Sovint per manca d’organització, o per dificultat a posar un límit. Peneta, culpa, cansament; son alguns dels nostres enemics.
Estimar, respectar i escoltar els nostres fills no és incompatible amb posar un marc d’autoritat assertiva, que els ajudarà a aprendre a créixer.

Tractarem:

  • Ens centrarem ens els hàbits de casa, concretament amb els del mati i del vespre.
  • Farem una parada al concepte “límits”.
  • Veurem la importància de l’ organització i la constància.

¿Què aprendràs?
1. Eines per ajudar a organitzar els hàbits amb els petits de casa.
2. A situar què són exactament els límits i per què son necessaris.

Testimoni
“Em costava molt afrontar cada nou dia que passava amb els meus fills. Tot eren crits, càstigs, rabietes, plors. Jo estava sempre enfadada i ells rondinant. Aquestes xerrades m’han permès fer una parada, entendre on m’equivocava, utilitzar eines que ens estructuressin el dia a dia. Ara soc mes contundent i seria amb ells, però ja no histèrica! I em queden temps i ganes per jugar i abraçar-los!
Maria, mare del Joel i el Lluc

Biografia
La Fanny és Educadora i Terapeuta, especialitzada en temes de maternitat, criança i educació. Fa 13 anys que es dedica a acompanyar mares, pares i professionals que treballen amb infants, amb la pretensió de aportar-los prous coneixements i eines per què cadascú pugui educar amb respecte, amor i diàleg els seus fills, sense perdre la seva identitat familiar. Ser mare li permet haver practicat el que proposa i veure els resultats d’aquella comunicació respectuosa en la que creu.
Data: 17 de febrer del 2016 a les 17 hores.

Documents de la sessió:

Descripció Taller Hàbits i Límits Fanny

Descripció Taller Rutines2

LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53- Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies