Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » Els petits detalls compten.
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Els petits detalls compten.

Hola famíli@s!

Sí, a la vida pensem que el que compta són els grans actes, les grans decisions, els grans discursos, les grans publicacions i esdeveniments… però tot sovint són els petits actes, petits comentaris, petites observacions… les que marquen la diferència. Sobretot quan parlem dels infants i de les famílies.

La confiança mútua entre famílies i educadores és clau a l’hora d’afrontar aspectes tan educatius, com de salut, evolutius, emocionals…dels nostres petits. Per això a la nostra Llar no dubtem  en agrair-vos la confiança que dia a dia ens mostreu. I percebem el vostre agraïment si som nosaltres qui us fem saber algun matís del menjar, dormir o aquell granet que li ha sortit al vostre petit/a al braç, o a la cama…

“Construir una relació basada en la CONFIANÇA significa mantenir (a contracorrent de la malfiança dominant en la societat) la voluntat de construir una relació entre pares i mestres que, malgrat no saber-ho tot els uns dels altres, es refien perquè comparteixen l’educació dels fills/alumnes. En aquest refiar-se els uns dels altres es gesta l’espai educatiu que fa possible l’educació amb qualitat humana de les criatures.

Pares i mestres, tots som constructors de confiança, perquè l’educació dels fills/alumnes ens necessita en línia, col·laborant tot respectant-nos. La confiança valora l’altre, la seva dignitat i capacitat, no recela ni l’espia, per això en una relació de confiança és possible el diàleg fluid amb control de les emocions.” (Anna Ramis Assens,Profesora agregada de la Facultad de Psicología, Ciencias de la Educación y del Deporte Blanquerna – Universitat Ramon Llull (Barcelona) 01/06/2017)

 

Perquè els petits detalls compten, una paraula que no un gran discurs, un gest que no una gran posada en escena, una mirada que no un posat forçat.

Gràcies famílies!

LA CONFIANÇA ÉS UN BE QUE NO TÉ PREU - Zuloaga Imatge

 

 


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies