Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » UN NOU CURS HA COMENÇAT
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

UN NOU CURS HA COMENÇAT

Un nou curs ha començat a la LLar, però no és un curs com els altres, aquest és millor. Aquest curs  no podem donar-nos aquelles abraçades que tant ens agradaven, tampoc aquells petons que ens consolaven, ni jugar amb companys d’altres classes que sempre ens descobrien coses noves… tampoc veiem el somriure de les nostres mestres, però sabem que està darrera les mascaretes perquè li veiem brillar els ulls. Ens netegen les mans molt sovint, però no hem deixat de pintar i embrutar-nos-les sempre que podem, perquè no volem deixar d’experimentar i sentir que el món que ens envolta té diferents textures i formes.

El nou curs ha començat i la il·lusió per créixer i aprendre també. Sabem que serà un curs millor, perquè tots ens preocupem més els uns pels altres, perquè ens ajudem si alguna cosa ens costa, perquè treballem per treure el millor de nosaltres, perquè ara sabem que només s’és petit una vegada i ho volem viure a fons.

Que tinguem tots un molt bon curs!

 


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies