Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » Carnestoltes, el Rei dels poca-soltes
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

Carnestoltes, el Rei dels poca-soltes

Benvolgudes famílies,

La setmana passada va ser Carnaval i a la llar ho vam celebrar com cal, amb les diferents consignes: el dia de portar pijama, el dia de venir amb petons, el dia del davantal i el d’anar de color blau.

A la classe ens vam preparar fent els racons de les disfresses amb diferents robes: barrets, faldilles, ulleres… i les mestres ens ensenyaven les cançons per cantar el dia de la rua amb els pares, el divendres 24 de febrer. Al matí d’aquest divendres plujós, va venir en Manel amb la seva guitarra tocant i cantant moltes i boniques melodies per fer-nos dibuixar un somriure per a tot el dia.

Sabeu de què anàvem disfressats? Els més petits dels personatges del conte d’en Patufet. Hi havia cols, monedes, patufets i patufetes… I els més grans anaven d’ases, de porcs, de galls i d’ànecs com els animals que trobem en el conte de La rateta presumida. Si voleu, podeu mirar les fotografies d’aquest dia tan disbauxat.

 


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies