Llar d'Infants Gaudí, la teva llar d'infants al barri del Guinardó, a prop de l'hospital de Sant Pau i de la Sagrada Família. Notícies » 22 de abril, DIA DE LA TIERRA
Llar d'Infants Gaudí: Gaudir, aprendre, descobrir, imaginar...
Matrícula Oberta!

22 de abril, DIA DE LA TIERRA

Avui divendres 22 és el dia de la Terra, nosaltres dilluns 25 d’abril ho celebrarem plantant llavors i veient com creixen. Aquest procés meravella a petits i grans, i ens permet adonar-nos com la vida sempre se’n surt tot i les dificultats que li posem els humans, però cal que siguem més conscients i tinguem cura de la natura i el medi ambient pensant en les futures generacions, i, sí, també en nosaltres i tots els éssers vius amb qui convivim.

Cada año, el 22 de abril , se celebra en todo el mundo el Día de la Tierra y es que en 1970 se inició un movimiento ambientalista donde 20 millones de norteamericanos se manifestaron saliendo a la calle para luchar por un medio ambiente saludable.

Tras esta manifestación se consiguió concienciar a los políticos sobre la importancia de la naturaleza y que debemos cuidarla, por ello se creó la Agencia de Protección al Medio Ambiente de Estados Unidos . Esta asociación se encarga de las leyes para conseguir aire limpio, agua potable, conservar especies en peligro de extinción …

Our planet is an amazing place, but it needs our help to thrive! That’s why each year on April 22, more than a billion people celebrate Earth Day to protect the planet from things like pollution and deforestation. By taking part in activities like picking up litter and planting trees, we’re making our world a happier, healthier place to live.

TIME for Kids | Celebrating Earth Day

 

 

 


La Llar Què mengem?
La Llar Visita'ns
La Llar Àrea privada
La Llar Calendari
Visita les nostres instal·lacions
L'Escola de Pares
Pàlcam, l'escola concertada a tots els nivells per als teus fills.
LLar d'Infants Gaudí . Castillejos, 365, 08025 Barcelona. Tel: 93 456 09 53

Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies